ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«THESSPUPPET FESTIVAL ‘17», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Θεσσαλονίκης.
Για δεύτερη φορά στην Θεσσαλονίκη: 11 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!
75 παραστάσεις από 19 βραβευμένους θιάσους με 19 διαφορετικά έργα, που προέρχονται από 9 διαφορετικές χώρες.
Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών  σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.
Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 4 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 14 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, 1 διημερίδα για εκπαιδευτικούς για το «Κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση» και 1 έκθεση για το κουκλοθέατρο στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Το “VERIA PUPPET FESTIVAL 2017”: Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας με αυτόνομη ταυτότητα από 1 ως 5 Νοεμβρίου στο Χώρο Τεχνών του δήμου Βέροιας, Οργάνωση ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας.

Από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου, «THESSPUPPET FESTIVAL 2017», στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον», στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, στο Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στα χωριά του Νομού Θεσσαλονίκης.

International Puppet & pantomime festival of Veria “VEROIAPUPPET 2017”

Σε συνεργασία και άμεση δικτύωση με το «THESSPUPPET FESTIVAL 2017»

Το “THESSPUPPET FESTIVAL” χαιρετά για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας.
Αξιοποιώντας πλήρως τις ήδη υπάρχουσες δομές και την προσπάθεια που γίνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα δουλέψουμε με το “όραμα” να δημιουργηθεί ένα «δίκτυο» που θα ενισχύει την ανάπτυξη του επαγγελματικού κύκλου της τέχνης του θεάτρου με κούκλες και αντικείμενα στην Ελλάδα. Μόνο η συνεργασία μπορεί να μας βγάλει από την πολιτιστική και κοινωνική κρίση που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Από 1 ως 5 Νοεμβρίου στο Χώρο Τεχνών του δήμου Βέροιας.
Οργάνωση ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας.

Η πραγματοποίση του “THESSPUPPET”, αυτής της νέας πολιτιστικής δραστηριότητας, στηρίζεται εκτός των άλλων στην εθελοντική ομάδα, που αποτελεί σημαντική δομή του φεστιβάλ.
Σε προσκαλούμε λοιπόν να γίνεις κι εσύ συνοδοιπόρος σε αυτήν την όμορφη εμπειρία!

Η φιλόξενη Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί για λίγες μέρες σε λιμάνι της τέχνης του κουκλοθεάτρου και σπίτι για τους καλλιτέχνες του.
Έλα να βιώσεις τη χαρά της συνεργασίας για την υλοποίηση του οράματος αυτού!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Print

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

THESSPUPPET ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?