ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.

Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

Η πραγματοποίση του “THESSPUPPET”, αυτής της νέας πολιτιστικής δραστηριότητας, στηρίζεται εκτός των άλλων στην εθελοντική ομάδα, που αποτελεί σημαντική δομή του φεστιβάλ.
Σε προσκαλούμε λοιπόν να γίνεις κι εσύ συνοδοιπόρος σε αυτήν την όμορφη εμπειρία!

Η φιλόξενη Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί για λίγες μέρες σε λιμάνι της τέχνης του κουκλοθεάτρου και σπίτι για τους καλλιτέχνες του.
Έλα να βιώσεις τη χαρά της συνεργασίας για την υλοποίηση του οράματος αυτού!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Print

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


THESSPUPPET ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ert3-logo 102fm-ert3 sima-958fm-ert3 Print Print paperboat-logo pigolambides aaf-logo

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?