ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«ΘΕΣΣPUPPET ‘16», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Θεσσαλονίκης.
Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη: 11 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες! 47 παραστάσεις από 21 βραβευμένους θιάσους με 23 διαφορετικά έργα, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες! Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.
Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 3 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 14 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, 1 ημερίδα για εκπαιδευτικούς για το «Κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση» και 1 έκθεση για το κουκλοθέατρο στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 2 έως τις 12 Δεκεμβρίου, «ΘΕΣΣPUPPET ‘16», στις αίθουσες του Μ2.

International Puppet & pantomime festival of Veria
“VEROIAPUPPET ‘16”

Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου & Παντομίμας της Βέροιας
Σε συνεργασία και άμεση δικτύωση με το «THESSPUPPET ‘16»
Το “THESSPUPPET” χαιρετά την πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας και ανοίγει με αυτό το τρόπο μια δυνατότητα συνεργασίας με τις υπόλοιπες πρωτεύουσες της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας. διαβαστε περισσότερα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
– ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ –

Η πραγματοποίση του “THESSPUPPET”, αυτής της νέας πολιτιστικής δραστηριότητας, στηρίζεται εκτός των άλλων στην εθελοντική ομάδα, που αποτελεί σημαντική δομή του φεστιβάλ.
Σε προσκαλούμε λοιπόν να γίνεις κι εσύ συνοδοιπόρος σε αυτήν την όμορφη εμπειρία!

Η φιλόξενη Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί για λίγες μέρες σε λιμάνι της τέχνης του κουκλοθεάτρου και σπίτι για τους καλλιτέχνες του.
Έλα να βιώσεις τη χαρά της συνεργασίας για την υλοποίηση του οράματος αυτού!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Print

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

THESSPUPPET ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

GI_Logo_vertikal_gruen_CS Print instituto-cervantes embajada-atenas gobierno-de-aragon Druck kepa-logo ntng-athl unima panelinio-diktyo sin-koino 35-an%cc%83os-de-historia festival-bilbao pannopticum 70-spt-red Suwon union-hispanohelena-de-lengua iek-delta voen consulat_austria_thessaloniki

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

metropolitan

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

intertrans

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?