«Καινούρια παπούτσια»

Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Παρασκευή 30/09 στις  09:00 & 11:00, πρωινές παραστάσεις για τα Νηπιαγωγεία 

Παρασκευή 30/09 στις 19:00, απογευματινή παράσταση για το κοινό

  • Παράσταση κουκλοθέατρο
  • Από 3 ετών και για όλη την οικογένεια
  • Λίγα λόγια στα ελληνικά
  • Διάρκεια: 35 λεπτά

Σύνοψη

Ένα αγόρι παίρνει καινούργια παπούτσια και πηγαίνει στο ποτάμι για να φάει ένα σνακ. Στη διαδρομή του ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του: δρόμους, σπίτια, τοπία, ανθρώπους και ζώα. Τα παπούτσια του συσσωρεύουν εμπειρίες και σιγά σιγά μεγαλώνει.

Το μέγεθος των παπουτσιών μας συνοδεύει με τα χρόνια. Το μέγεθος μετράει το πόδι, αλλά και την ηλικία, τις εμπειρίες, τον τρόπο που περπατάμε στη ζωή. Οι μέρες περνούν, τα χρόνια περνούν και τα κουτιά παπουτσιών περνούν. Μικρό, μεσαίο, μεγάλο, …

Μια ακόμη εμπειρία

Σε αυτή την παράσταση ξεκινάμε από ένα τοπικό γεγονός (μια παράδοση του Vinaròs, ενός μεσογειακού χωριού) για να φτάσουμε στο παγκόσμιο (ένα μικρό ταξίδι μύησης, μάθησης, ανακάλυψης και σύνδεσης με τη φύση). Θα θέλαμε αυτή η παράσταση να είναι μια περιπέτεια για τα παιδιά αλλά και για τους ενήλικες να συνδεθούν με την παιδική τους ηλικία: τα δημοφιλή τραγούδια, η σχέση με τη φύση, το πέρασμα του χρόνου. Επειδή εργαζόμαστε και για τους δύο, για να μετατρέψουμε τον λίγο χρόνο που περνάμε μαζί σε μια άλλη εμπειρία.

https://homedibuixat.com/

Βίντεο:

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?