«Γυναίκες που αφήνουν ίχνη»

Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Τρίτη 4/10 στις 19:00, για γενικό κοινό και συζήτηση στο τέλος της παράστασης με τους θεατές

  • Παράσταση χωρίς λόγια
  • Για όλα τα ακροατήρια άνω των 8 ετών
  • Τεχνική: Κουκλοθέατρο με πόδια, σύγχρονος χορός και εικόνα
  • Διάρκεια: 35 λεπτά (work in progress)
  • Παίζουν: Verónica González & Carina Calderón

Προ-πρεμιέρα. Έργο σε φάση δημιουργίας, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο συμπαραγωγής μεταξύ Ιταλίας, Ισπανίας, Ουρουγουάης και Αργεντινής με την οικονομική υποστήριξη του προγράμματος ιβηροαμερικανικής συνεργασίας “Iberescena”.

Αυτή η παράσταση ανακαλεί την ιστορική μνήμη και το γυναικείο βλέμμα για να δώσει φωνή, φως, σώμα και αναγνώριση στο έργο που επιτελούν γυναίκες από διάφορα μέρη του κόσμου και σε διαφορετικές στιγμές της ιστορίας μας.

Το κοινό νήμα θα αναπτυχθεί μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές γλώσσες: χορό, κουκλοθέατρο, οπτικοακουστικές εικόνες και μουσική. Όλα αυτά θα δώσουν ζωή στους χαρακτήρες, μεταφέροντάς μας στις πιο αντιπροσωπευτικές τους εμπειρίες.

Ελπίζουμε ότι αυτή η παράσταση θα γεμίσει τις καρδιές με ελπίδα και θα εμπνεύσει τις νέες γενιές, δημιουργώντας μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, όπου η ομορφιά και η σοφία θα εκδηλώνονται ελεύθερα ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, θρησκείας ή χρώματος.

Για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τον ιστορικό ρόλο της γυναίκας, θέλει να θυμόμαστε τους αγώνες για χειραφέτηση και ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες. Να δείξουν οι γυναίκες το θάρρος τους και να αξιοποιήσουν την ευαισθησία και την επιχειρηματική τους ικανότητα. Να εκτιμούν τις επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν κάνει.

Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει ως στόχο να διαφωτίσει και να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κορίτσια της σημερινής κοινωνίας.

Παίζουν: Verónica González & Carina Calderón. Σκηνοθεσία: Laura Kibel. Σκηνογραφία: Rocio Matosa

www.teatrodeipiedi.com/

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?