TONI ZAFRA

TONI ZAFRA

TONI ZAFRA( Spain)

«Fragments»
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018
09:30 & 11:30 (Σχολεία)
19:00 (Κοινό)

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
21:30 Καφέ Άρωμα

 • Παράσταση με μαριονέτες με νήμα
 • 50 λεπτά
 • Για όλες τις ηλικίες
 • Χωρίς λόγια

ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟΣ ΣΤΕΓΗ

Η παράσταση

Ο «Μικροσκοπικός κόσμος» του “FRAGMENTS”, αποτελείται από επτά ιστορίες χωρίς λόγια. Σε αυτού του είδους τις παραστάσεις, κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο..
Η διαφορετική θεματική και αισθητική κάθε σόλο νούμερου δημιουργεί μια ποιητική και διασκεδαστική παράσταση, που εκτιμήθηκε από όλους τους θεατές και ειδικά από οικογένειες και παιδιά. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται και αποκαλύπτονται, είναι δείγμα της παράδοσης του θεάτρου με μαριονέτες εδώ και πολλές γενιές κουκλοπαικτών.
Η παράσταση είναι μια αυθεντική παρουσίαση με εκκεντρικότητες της Μητέρας Φύσης, όπου τα ανθρώπινα όντα, τα ζώα και τα αντικείμενα, αναζητούν τον ίδιο τρόπο έκφρασης: την ποιητική της κίνησης.

Η ομάδα

Το 1980, ο Τόνι Ζάφρα ξεκίνησε να σπουδάζει θέατρο στην Ανώτερη Σχολή Δραματικών Τεχνών του Θεατρικού Ινστιτούτου της Βαρκελώνης.
Μέχρι το 1984, μαθήτευσε πάνω στις «Μαριονέτες της Βαρκελώνης» κάτω από τον μαέστρο και υπό την καθοδήγηση του Hary B. Tozer, και εξειδικεύτηκε στην κατασκευή και τον χειρισμό μαριονέτας που κινείται με νήματα, από μια διπλή γέφυρα χειρισμού κινήσεων.
Το «Παραδοσιακό θέατρο Μαριονέτας του Τόνι Ζάφρα» έχει έδρα στη Βαρκελώνη, όπου ετοιμάζει τα νέα show του και διοργανώνει σεμινάρια πάνω στην τέχνη, στην κατασκευή και στο χειρισμό της μαριονέτας, στο εργαστήριο του αλλά και στο εξωτερικό. Στόχος του θιάσου είναι, πάνω απ ‘όλα, να κρατήσει ζωντανή την αιώνια παραδοσιακή τέχνη της μαριονέτας για τους νέους κουκλοπαίκτες, αποτρέποντας έτσι την εξαφάνιση και τη λήθη της.

Εικόνες & Βίντεο

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

Event Hours(4)

 • Παρασκευή 19 Οκτ. 2018

  09:30 am – 10:20 am

  Το έργο:
  «Fragments»

 • Παρασκευή 19 Οκτ. 2018

  11:30 am – 12:20 pm

  Το έργο:
  «Fragments»

 • Σάββατο 20 Οκτ. 2018

  05:30 pm – 06:20 pm

  Το έργο:
  «Fragments»

 • Σάββατο 20 Οκτ. 2018

  09:30 pm – 10:20 pm

  Το έργο:
  «Fragments»

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?