LUCCHETTINO

LUCCHETTINO

“Lucchettino Classic”

A παράσταση: “Ένα ψάρι που δεν ήξερε να κολυμπάει!”
Β παράσταση: “Ένα πουλί στην πρίζα”

 • Κωμωδία με εκκεντρικά και κλόουν στοιχεία
 • 60’
 • 7+

 • Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
 • 09:30 , 11:30 Μαθητικό κοινό – Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ
 • 19:00 Οικογενειακό κοινό – Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ
 • Αιμίλιος Ριάδης Μ2

 

Η παράσταση

Οι Lucchettino είναι ένα εκρηκτικό κωμικό δίδυμο (ζογλέρ, κλόουν και μίμοι) και φέτος τους απονεμήθηκε το «Όσκαρ Κωμικής Μαγείας του 2016», στο Παρίσι. Έρχονται λοιπόν στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν στο παιδικό και οικογενειακό κοινό μια εκρηκτική παράσταση βασισμένη στις πιο συναρπαστικές σκηνές, στα πιο εκπληκτικά μαγικά εφέ και στα καλύτερα σκετς των τελευταίων 20 ετών της καλλιτεχνικής τους πορείας.
Μια παράσταση κωμικού παραλόγου, μία παράσταση μαγική και συμμετοχική που προσφέρει άφθονο γέλιο και ευχαρίστηση.

www.youtube.com/watch?v=6HYZcVoWQRo

Η ομάδα

Το εκκεντρικό κωμικό ντουέτο των Luca & Tino έχουν τις ρίζες τους στο σωματικό θέατρο, στην παραδοσιακή τέχνη του κλόουν, στο τσίρκο και στην Commedia dell’Arte. Στέκονται σταθερά στο δρόμο που χάραξαν κωμικοί γίγαντες όπως οι Jacques Tati, o Mr Bean και ο Jango Edwards.
Από το 1992 οι Luca & Tino έχουν πάρει μέρος στα πιο σημαντικά φεστιβάλ κωμικού θεάτρου στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Έχουν κερδίσει πολλά βραβεία στην Ιταλία και στον υπόλοιπο κόσμο και εμφανίζονται συχνά στην ιταλική τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους συναντήθηκαν με τον μεγάλο κλόουν Jango Edwarts, ο οποίος και σκηνοθέτησε την επιτυχημένη τους παράσταση  «CATZ». Aπό το 2012 κι έπειτα, ο Arturo Brachetti, καλλιτέχνης διεθνούς κύρους, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των παραστάσεων τους. Ακόμη, σημαντική γι’αυτούς είναι η τρέχουσα συνεργασία τους με τον θίασο του έλληνα ηθοποιού Ιεροκλή Μιχαηλίδη (Άγαμοι Θύται).

Εικόνες & Βίντεο

luccetino-a luccetino-b

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

Event Hours(3)

 • Πέμπτη 8 Δεκ.

  09:30 am – 10:30 am

  Το έργο: «Lucchettino Classic»

 • Πέμπτη 8 Δεκ.

  11:30 am – 12:00 pm

  Το έργο: «Lucchettino Classic»

 • Πέμπτη 8 Δεκ.

  07:00 pm – 08:00 pm

  Το έργο: «Lucchettino Classic»

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2023 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?