ΤITIRITEROS DE BINEFAR

ΤITIRITEROS DE BINEFAR

“Ο άνθρωπος πελαργός”

 • Κουκλοθέατρο με αντικείμενα
 • 60’ λέπτα
 • 6+ ετών

 • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
 • 12:00 & 19:00. Οικογενειακό κοινό – Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
 • 09:30 & 11:30 Μαθητικό κοινό – Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ
 • Αιμίλιος Ριάδης Μ2

 

Το έργο

Ένας περιπλανώμενος, με την βοήθεια πολύ απλών αντικειμένων, μας διηγείται την ιστορία μιας λιμνούλας στην οποία ψαρεύει ένας πελαργός. Ο ίδιος νομίζει πως είναι o πελαργός. Μήπως είναι τρελός; Τραγουδάει με πάθος : «είμαι ένα πλανόδιο πουλί που μεταναστεύει, από εδώ και από κει, όσο έχω ακόμη κι ένα πούπουλο επάνω μου, θα πετάω ακόμα»
Η παράσταση είναι ένα ταξίδι στην ψυχή της κούκλας και στη σχέση μεταξύ κούκλας και κουκλοπαίχτη. H μουσική σύνθεση είναι του Alberto Gambino και το έργο έχει πάρει το βραβείο San Miguel για το καλύτερο έργο του Festival de Tarrega 2005.
https://www.youtube.com/watch?v=GcGlTPFOHuc

Ο θίασος

Το 2017 θα γιορτάσουμε 40 χρόνια περιπλάνησης στους δρόμους με της κούκλες μας, κάνοντας κουκλοθέατρο σε πλατείες, θέατρα, τέντες τσίρκου και χίλιους άλλους περιέργους χώρους. Κάνουμε θέατρο για όλες τις ηλικίες. Για παιδιά που τα αντιμετωπίζουμε ως ευαίσθητους ανθρώπους και για μεγάλους που ακόμα κρατάνε στην καρδιά τους λίγο χώρο για τρυφερότητα και παιχνίδι. Ταξιδέψαμε σε δεκάδες χώρες και σε όλη την Ισπανία. Κερδίσαμε πολλά βραβεία! Παρουσιάσαμε τις παραστάσεις μας στο μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης και στο Sao Paulo, κάνοντας φεστιβάλ σε φυλακές και νοσοκομεία πάντα με όλη την αγάπη μας. Είμαστε πολύ τυχεροί που κάνουμε ένα ευχάριστο επάγγελμα με χαρούμενους και έξυπνους θεατές.

Εικόνες & Βίντεο

titiriteros-de-binefar-a titiriteros-de-binefar-b titiriteros-de-binefar-c

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

Event Hours(4)

 • Κυριακή 11 Δεκ.

  12:00 pm – 01:00 pm

  Το έργο: «Ο άνθρωπος πελαργός»

 • Κυριακή 11 Δεκ.

  07:00 pm – 08:00 pm

  Το έργο: «Ο άνθρωπος πελαργός»

 • Δευτέρα 12 Δεκ.

  09:30 am – 10:30 am

  Το έργο: «Ο άνθρωπος πελαργός»

 • Δευτέρα 12 Δεκ.

  11:30 am – 12:30 pm

  Το έργο: «Ο άνθρωπος πελαργός»

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?