ΜICHELINO CIRCUS THEATER

ΜICHELINO CIRCUS THEATER

“Μichelino Circus”

 • Παράσταση δρόμου
 • Για όλες τις ηλικίες

 

Περίληψη

O Michelino νοσταλγεί τις παλιές εποχές και τα ταξίδια που έκανε με το τσίρκο. Στα όνειρα του πρωταγωνιστούν ιπτάμενες κορύνες, μπάλες που στριφογυρνούν και ισορροπίες στο σχοινί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει ζωντανές και να ξαναζήσει αυτές τις όμορφες και μακρινές αναμνήσεις. Θα μπορέσει άραγε;

Ο καλλιτέχνης

O Michelino ή αλλιώς ο Μιχάλης Τομάζος, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1988 όπου και μεγάλωσε. Εκεί, έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο με την ομάδα θεάτρου δρόμου «Τσίρκο Μπάχαλο». Το 2012 φοίτησε στη σχολή τσίρκου της Ρώμης ‘’Scuola Romana di circo ‘’και ειδικεύτηκε στη σχοινοβασία και τα ζογκλερικά. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, το 2014 πήρε υποτροφία για τη σχολή τσίρκου του Τορίνο ‘’Scuola di Cirko Vertigo’’. Εκεί, εξέλιξε την τέχνη της σχοινοβασίας με τον δάσκαλο Arian Miluka, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τον ακροβατικό τροχό (Cyr wheel). Συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες όπως ο Milo Scotton και ο Onofrio Colucci (κλόουν του Cirque du Soleil) και έλαβε μέρος στα μεγαλύτερα φεστιβάλ τσίρκου της Ιταλίας όπως το Mirabilia, το Sul filo del circo και το Ratataplan.

Εικόνες & Βίντεο

michelino-circus-a michelino-circus-b michelino-circus-c michelino-circus-d michelino-circus-e

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

Event Hours(1)

 • Σάββατο 3 Δεκ.

  12:15 pm – 12:45 pm

  THESSPUPPET – STREET
  Στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας
  Κουκλοθέατρο & θέατρο δρόμο.
  Το έργο: «Μichelino Circus»

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2023 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?