«ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ

«ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ

“Tο αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα”

 • 50’ λεπτά
 • 3 ετών και άνω

 • Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
 • 09:30 & 11:30 Μαθητικό κοινό – Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ
 • Αίθουσα CR1 στο Μ2

 

Το έργο

Που χάνονται τα παιδικά μας όνειρα ;
Θα μπορέσει άραγε να μας δώσει κάποια απάντηση ο Στρατής, ο μικρός μυλωνάς με την μεγάλη αγάπη για την μουσική ;
Όταν το πάθος του Στρατή για το βιολί συγκρούεται με τα συμφέροντα του σκληρού αφέντη , το όνειρο και η πραγματικότητα μπλέκονται σ έναν χορό παράξενο, μαγικό , και γνώριμο…

Η παράσταση

Μια ιστορία για την ομορφιά της μουσικής και την δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.
Πρόκειται για μια παράσταση θεάτρου μαριονέτας με κούκλες διαφορετικών μεγεθών και τεχνικών (μαριονέτες με νήματα και μαρότες) , χρησιμοποιεί τεχνικές αφήγησης παραμυθιού και σύγχρονου θεάτρου σκιών ενώ ο σκηνικός χώρος μεταμορφώνεται διαρκώς κατά την εξέλιξη της δράσης.
Απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω.
https://www.youtube.com/watch?v=MHuD3bnxUQY

Διασκευή-σκηνικά: Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού Σκηνοθεσία: Νίκος Τόμπρος Εμψύχωση – αφήγηση : Νίκος Τόμπρος , Ελένη Παναγιώτου. Πρωτότυπη μουσική: Μηνάς Εμμανουήλ. Κείμενο:Δημήτρης Θεοχάρης. Koστούμια : Όλγα Γερογιαννάκη

Λίγα λόγια για την ομάδα:

Το εργαστήρι κατασκευής και θεάτρου μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ δημιουργήθηκε τo 1996 από τον Νίκο Τόμπρο και την Ελένη Παναγιώτου ,κουκλοποιούς και κουκλοπαίκτες με έδρα τα Βασιλικά της Β. Εύβοιας.
Από τότε δίνει παραστάσεις στον δρόμο, σε θέατρα, σχολεία, εκδηλώσεις δήμων και διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα, Ευρώπη (Γαλλία,Πορτογαλία,Σερβία,Ιταλία,Τενερίφη και Κύπρο), Τουρκία ,Ν.Αφρική και Ν.Κορέα.
Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον συνδυασμό του θεάτρου κούκλας με άλλες τέχνες και σε αυτή τη κατεύθυνση έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου , της μουσικής και του τσίρκου.
Έχει κάνει εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας για παιδιά και ενήλικες σε δήμους,σχολεία και διεθνή φεστιβάλ.

Εικόνες & Βίντεο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA %ce%bc%cf%85%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%82 %cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%82%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

Event Hours(4)

 • Πέμπτη 8 Δεκ.

  09:30 am – 10:20 am

  Το έργο: «Tο αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα»

 • Πέμπτη 8 Δεκ.

  11:30 am – 12:20 pm

  Το έργο: «Tο αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα»

 • Παρασκευή 9 Δεκ.

  09:30 am – 10:20 am

  Το έργο: «Tο αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα»

 • Παρασκευή 9 Δεκ.

  11:30 am – 12:20 pm

  Το έργο: «Tο αγόρι με τα μαγικά δάκτυλα»

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?