ΑΛΑΝΤΑΛΟΥΜΠΑ

ΑΛΑΝΤΑΛΟΥΜΠΑ

«Η Μάγισσα Φωφω»

  • κουκλοθέατρου
  • 50’ λεπτά
  • 4-6 ετών

 

Η παράσταση

Η μάγισσα Φωφώ είναι πολύ θυμωμένη!!! Μόλις έχει δει στη μαγική της σφαίρα –που βλέπει το μέλλον- κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Πώς θα μπορέσει να το αποφύγει; Πώς θα μπορέσει να διαφυλάξει τη φήμη της;
Αποφασίζει να στείλει την ακόλουθό της, την πιστή Ναταλία στο μέλλον, για να αλλάξει την κατάσταση! Μετά από τη σχετική έρευνα, η Ναταλία ξεκινάει για το μέλλον! Θα καταφέρει να ξεπεράσει τις κακοτυχίες; Θα καταφέρει να αλλάξει το μέλλον;

Σκηνοθεσία, κατασκευή μαριονετών: Αναστασία Αστερίου Παραγωγή: Αναστασία Αστερίου-Παιδιά Εν Δράσει Στίχοι τραγουδιών: Αναστασία Αστερίου Μουσική: Κώστας Μακρυγιαννάκης, Θανάσης Παπαϊσίου, Εύα Ιεροπούλου, Κώστας Αναστασιάδης, Μανώλης Γερεμπακάνης Παίζουν και Ακούγονται οι: Ειρήνη-Χριστίνα Πατσόυρου, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Ευγενία Οικονόμου, Ζωή Φώτα, Αναστασία Αστερίου

Η ομάδα

Η ομάδα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, τον Μάρτιο του 2007 από την Αναστασία Αστερίου. Από τον Απρίλιο του 2007 έχει δώσει πλήθος παραστάσεων με το έργο «Μαριονέτες Περπατούν Εις Το Δάσος» που είναι βασισμένο στο έργο της Στέλλας Μιχαηλίδου «Περπατώ Εις Το Δάσος», το έργο της Ιφιγένειας Αντωνιάδου «Κατερίνα» και της Αναστασίας Αστερίου «Ο πιο ευτυχισμένος βάτραχος στον κόσμο». Η παράσταση «Το τελευταίο δέντρο» παρουσιάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2009 ενώ από το Μάρτιο του 2013 με παράλληλη διανομή παρουσιάζεται και το έργο «Όλοι Μαζί» σε παραγωγή του συλλόγου νευρομυϊκών παθήσεων MDA HELLAS. Το έργο «Η Μάγισσα Φωφώ» πρωτοπαρουσιάστηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Άνοιξη του 2015.
Η ομάδα Αλανταλούμπα έχει παρουσιάσει παραστάσεις της σε πολλά φεστιβάλ, πολιτιστικούς χώρους και εκπαιδευτικά ιδρύματα στη θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.

Εικόνες & Βίντεο

antalalumpa-magisa-a

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?