«Προσοχή σε αυτούς τους δύο»

Παρασκευή 7/10 σε χωριό του Κιλκίς,

Σάββατο 8/10 στις 11:30 & 13:00 Πλατεία Ειρήνης

Κυριακή  9/10 στις 11:00 & 13:00  Δημοτικό Πάρκο –Κήπο

  • Παράσταση με μαριονέτες
  • Για όλα τα ακροατήρια
  • Χωρίς λόγια
  • Διάρκεια: περίπου 35 λεπτά, επαναλαμβανόμενη

Μια παράσταση με πρωταγωνιστές δύο ιδιαίτερες μαριονέτες, εξαιρετικά ιδιαίτερες και εξελιγμένες, σχεδιασμένες και αναπτυγμένες με τα χρόνια και συνεχώς εξελισσόμενες:

– Ο Giulio, ένας παιχνιδιάρης, περίεργος σκύλος με γλυκό δόντι.

– Η Φαμπιόλα, ένα γλυκό, σκανταλιάρικο, σκανταλιάρικο παιδί με την αφοπλιστική δύναμη ενός κλόουν.

Αυτοί οι δύο εκπληκτικά επικοινωνιακοί χαρακτήρες πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές τους και δίνουν ζωή σε μια εξαιρετικά συναρπαστική συνάντηση που εμπλέκει, ενθουσιάζει και μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο μαγικό, αυτόν των κούκλων με σπάγκο, ο οποίος στη συλλογική φαντασία απευθύνεται συνήθως μόνο στα παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα καταφέρνει να καταπλήξει τους πάντες, υπενθυμίζοντας σε όλους την ανάγκη για το θαύμα ως απαραίτητη τροφή για την ψυχή.

Και για να παραθέσω αυτό που έλεγε ο Αντρέ Μπρετόν στο μανιφέστο του υπερρεαλισμού: “το θαυμάσιο είναι πάντα όμορφο, κάθε θαυμάσιο είναι όμορφο, πράγματι δεν υπάρχει τίποτα άλλο όμορφο εκτός από το θαυμάσιο””.

LA FABIOLA είναι μια εξαιρετικά εξελιγμένη μαριονέτα που κινείται από ένα πολύπλοκο σύστημα καλωδίων που της επιτρέπει να κινεί όχι μόνο το σώμα της αλλά και όλες τις λεπτομέρειες του προσώπου της και να αλληλεπιδρά με το κοινό με έναν εκπληκτικά φυσικό τρόπο, καταρρίπτοντας το λεπτό τείχος μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και χωρίς να λέει λέξη.

Μπαίνει στη σκηνή ντροπαλά καθισμένη σε ένα καροτσάκι… κάνει σιγά σιγά τα πρώτα της βήματα και αρχίζει να αστειεύεται με το κοινό, μέχρι που ερωτεύεται έναν θεατή και κάνει ό,τι μπορεί για να του στείλει το ερωτικό της μήνυμα. Μια απολαυστική τρέλα που θα την οδηγήσει να τσακωθεί με τον συνοδό της, να γράψει, να δακτυλογραφήσει, να απαντήσει στο τηλέφωνο, καθώς και να χορέψει, να τραγουδήσει και να κλείσει το μάτι σε ένα κρεσέντο καταστάσεων που εμπλέκει απόλυτα το κοινό, οδηγώντας το να αλληλεπιδράσει μαζί της σαν να ήταν ζωντανή. Όποιος την βλέπει την ερωτεύεται!!!

http://www.lafabiola.it/it/spettacoli/attenti-quei-due/

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?