«ΚΑΡΟΤΟΠΑΝΤΖΑΡΟ»

26 Ιουνιου στις 11:45

Θέατρο με αντικείμενα

Διάρκεια: 45’
Για όλες τις ηλικίες

Ελληνικά

Ιωάννα Μαμακούκα. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Α.Π.Θ και Θεατρολογία στο Paris  III SorbonneNouvelle στη Γαλλία. Δίδαξε και διδάσκει Θεατρικό Παιχνίδι σε παιδιά και ενήλικες στη Γαλλία και στην Ελλάδα.

Παραστάσεις της παίζονται σε Θέατρα ,σχολεία, διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Συνεργάζεται τακτικά με την Θεατρική εταιρεία ΑΝGELUSNOVUS και τον σκηνοθέτη Δαμιανό Κωνσταντινίδη.Έχει πάρει μέρος στο Φεστιβάλ του Κιλκίς με τις περισσότερες από τις παραστάσεις της για νεανικό κοινό.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Κουκλοθέατρο και Σωματικό θέατρο ΕΡΩΤΑΣ-ΕΡΩΤΑΣ. Εικαστικό  Κουκλοθέατρο με φιγούρες τον ΚΛΕΕ-ΜΙΡΟ / ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ. Δραματοποιημένη αφήγηση και εμψύχωση αντικειμένων / ΚΑΡΟΤΟΠΑΝΤΖΑΡΟ. Κουκλοθέατρο με Λαχανικά και ένα Κλόουν / ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Κουκλοθέατρο για μικρούλικα παιδιά με ζωντανή μουσική και τραγούδια / ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ;;;  Θέατρο με Σκιές / ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ  Κουκλοθέατρο με Ζωντανή μουσική και τραγούδια / ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ Δραματοποιημένη αφήγηση για ενήλικες / ΜΗΤΕΡΕΣ;;; Δραματοποιημένη αφήγηση με Ζωντανή μουσική και τραγούδια / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ Κουκλοθέατρο για παιδιά

 

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?