Κουκλοθέατρο Άριμα (Κρήτη)

Κουκλοθέατρο Άριμα (Κρήτη)

«Κάγκουν»

Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 11:00. Πεζόδρομος Ιπποκράτους & Πρ. Ηλια
Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:00. Πλατεία Εληάς

  • Μαριονέτες με νήματα
  • 30 λεπτά
  • Για όλες τις ηλικίες
  • Χωρίς λόγια
  • Κωστής Ζαϊμάκης

ΤΟ Κάγκουν είναι μία παράσταση κουκλοθέατρου δρόμου. Ένας μικρός κόσμος από μαριονέτες σαν ενα πλωτό νησάκι απάνου στο πεζοδρόμιο . Θα χωρέσουν όλα τα όνειρα μέσα σε μία βαλίτσα; Όλα τα πράγματα της παράστασης χωράνε σε μία βαλίτσα. Η σκηνή είναι ελαφριά και οι κούκλες δεν είναι πολύ μεγάλες. Ένα βολικό μέρος και ώρα και η παράσταση αρχίζει.
Οι κούκλες δημιουργούν τον δικό τους κόσμο. Αν αφήσεις τον εαυτό σου μπορείς να ταξιδέψεις μαζί τους.
Μία παράσταση κουκλοθέατρου δρόμου είναι ένας ελεύθερος κόσμος έκφρασης και επικοινωνίας. Καθε περαστικός με τον τρόπο του αναγνωρίζει στο κουκλοθέατρο μια ουσιαστική προσφορά… Ένα Κάγκουν καταπληκτικο.

Ο Κωστής Ζαϊμάκης είναι κουκλοπαίχτης και κουκλοποιός, ηθοποιός, μουσικός, κλόουν και καλλιτέχνης του δρόμου. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος από θεατρικές παραγωγές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Συνεργάστηκε με το θέατρα, Όμμα Στούντιο, Damiet van Dalsum, Angelus Novus, κουκλοθέταρο AYUSAYA κ.α
Ίδρυσε στην Θεσσαλονίκη το θέατρο Τέχνης Νεύμα. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ίδρυσε το κουκλοθέατρο Άριμα. Είναι μέλος του Ελληνικού κέντρου της διεθνούς ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Εικόνες & Βίντεο

← Επιστροφή στο χρονοδιάγραμμα

Event Hours(2)

  • Σάββατο 20 Οκτ. 2018

    11:00 am – 11:30 am

    Το έργο:
    Street Variete

  • Κυριακή 21 Οκτ. 2018

    11:00 am – 11:30 am

    Το έργο:
    Street Variete

VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας. Στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.
8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!

26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Παραστάσεις, πρωινές για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλη την οικογένεια στο απογευματινό πρόγραμμα.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.
Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις, όπως 2 σεμινάρια ενηλίκων για την ανακάλυψη του θεατρικού κόσμου των αντικειμένων, 12 θέατρο-παιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, και 2 εκθέσεις για το κουκλοθέατρο και το θεέατρο σκιών στην ιστορία της ανθρωπότητας & στην Ελλάδα.

Από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου, «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», στο Χώρο Τεχνών και στις πλατείες και δρόμους της Βέροιας.

 

©2024 Thess Puppet | Developed by Worldwideweb.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?